top of page

Over TCtronics

Een smartphone, laptop of tablet is onmisbaar geworden in het dagelijks leven.

Dit merkt u vaak pas wanneer uw apparaat kapot gaat, niet meer aan gaat of als u niet meer bij uw data komt. TCtronics specialiseert zich in het oplossen van deze complexe problemen.

Tony Covena

Oprichter TCtronics

''Tijdens mijn opleiding Elektrotechniek heb ik gekozen voor de richting Embedded Systems. De relatie tussen hardware en software is iets waar ik mij altijd in heb geïnteresseerd en waar ik uiteindelijk ook mijn passie voor moederbord reparaties heb gevonden. Na een langdurig wetenschappelijk onderzoek, gericht op dataherstel van iPhones, besloot ik mijn eigen bedrijf te starten. Sinds 2018 ben ik actief in het repareren van smartphones, tablets en laptops voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Naast dat ik dagelijks mijn kennis aan het verbreden ben in het repareren van moederborden, ben ik mij continue aan het verdiepen in technieken die gebruikt worden voor forensisch digitaal onderzoek. In enkele speciale gevallen kunnen deze technieken uit de forensische hoek worden toegepast voor het herstellen van data.

Door het volgen van verschillende cursussen in binnen- en buitenland en nauw contact te hebben met collega-bedrijven in China, probeer ik zo veel mogelijk op de hoogte te zijn van de laatste tools en technieken. Door de continue evoluerende markt is dit voor een specialist noodzakelijk.

Omdat ik mij altijd op iPhones gefocust heb, heb ik veel ervaring en kennis opgedaan van specifieke iPhone reparaties. Ik heb mij bewust gefocust op één merk omdat ik van mening ben dat je jezelf als reparateur het best kan onderscheiden wanneer je een specialist bent van één merk.''

IMG_9402.jpg

Volg ons ook op Instagram!

bottom of page